Spreekbeurten

Op deze pagina wil ik een aantal spreekbeurten plaatsen die ik pakkend en verhelderend vind.

 

  1. De discipelen van Jezus:

In de spreekbeurt van Toon van den Hoorn, van de Volle Evangelie Gemeente de Ark uit Alphen aan den Rijn (2 september 2018),  gaan we eens kijken naar de discipelen van Jezus zelf. Uiteindelijk zijn zij degene die als eersten het discipelschap vorm en inhoud hebben gegeven. Wat kunnen we van hen leren? Zij leefden letterlijk een deel van hun leven aan de zijde van Jezus.

In de toekomst wil ik alle discipelen zien te behandelen. Ik ben dankbaar dat ik daarin ook gebruik mag maken van de inzichten en ontdekkingen van anderen. Discipelschap geef je vorm en inhoud met elkaar. Ook in deze tijd is dat heel actueel!

  1. Jacobus en Johannes, het zijn net mensen! (2 september 2018)

Of luister de spreekbeurt via deze link:

 

2. Vertrouw op God!

Jaap Visser van de Volle Evangelie gemeente uit Den Haag bracht op 13 januari 2019 een pakkende en heldere boodschap over geloof en vertrouwen. Beslist de moeite waard om eens te bezien / luisteren.

3. De geestelijke realiteit.

Bernie Visser van de Volle Evangelie gemeente Immanuel uit Breda neemt ons mee naar een moment uit het leven van de profeet Elisa uit 2 koningen 6. en brengt dat dicht bij ons. ( oktober 2020)