Over en achter DSCPL |

cropped-img-20160602-wa0000_1.jpg

It takes courage to……

Deze site wordt regelmatig aangepast en aangevuld!!

DSCPL
 —————
discipel

In mijn dagelijkse leven wil ik heel graag een discipel van Jezus Christus zijn. Dat gaat met vallen en opstaan. Leren en afleren. Ik ben niet de enige in dit proces. Ik wil dan ook graag dieper in gaan op het discipelschap vanuit het dagelijks leven en vanuit de Bijbel. Deze site gaat niet over mij, maar over wat ik geleerd heb en dagelijks nog steeds leer. Zowel in het handelen/doen als in het leren/onderwijs. Zowel in het luisteren als in het spreken.

Velen gaan door dezelfde fases, soortgelijke omstandigheden, waarom dan niet delen? Er is ook heel veel verschillende informatie te vinden op deze site. Informatie die mij geholpen heeft een beeld te krijgen van God en Jezus. Van de werking van Gods Geest. Van het plan van God met de mens in al zijn aspecten. Datgene wat mij geholpen heeft op deze weg en mijn eigen bevindingen heb ik op deze site gezet. Laten we elkaar helpen, ondersteunen, motiveren en bemoedigen. Laten we samen de weg gaan die van God is.

Eljakim

Ik ben mij bewust dat er op deze site heel veel informatie staat en het veel tijd vraagt wanneer je alles wilt lezen. Dat er veel op staat is een bewuste keuze. Ik probeer dan ook veel aspecten van het discipelschap te bespreken, behandelen of een denkrichting of tip geven. Neem je tijd en kom gerust terug.

IMG_5069

Durf hekken of deuren te openen of te sluiten

Achter DSCPL zit stichting Pray and Move opgericht door Eljakim Nuijten in 2008

Andere initiatieven van Pray and Move:

www.walkyourlife.nl

Gegevens stichting:

Stichting Pray and Move is opgericht op 26 juni 2008
Inschrijfnummer kvk te Lelystad 32137065